Weekendje weg met Pasen

Er even heerlijk tussenuit? Een weekendje ontspannen en je in de watten laten leggen in een van de leukste hotels van Nederland? Dat kan tijdens de Paasdagen! De vele staycation arrangementen die hotels door heel Nederland aanbieden zorgen ervoor dat je heerlijk en ontspannen kunt genieten van Pasen. 

Wat te doen in de Paasvakantie van 2021

Maar waar denk jij aan bij Pasen? Natuurlijk aan eitjes zoeken, chocolade paashazen eten & een lang weekend vrij! Maar Pasen is zoveel meer! Ten eerste wordt in sommige delen van Europa een paasvuur georganiseerd, dit dient als een vreugdevuur & is soms wel tientallen meters hoog! Verder is Pasen het ideale moment om weer even op te laden & te ontspannen, een lange wandeling in het bos of langs het strand is daarom een leuke activiteit. Ook is het organiseren van een uitgebreide Paasbrunch voor je huishouden een leuk, gezellig maar vooral lekker idee. Corona gooit dit jaar helaas wat roet in het eten, maar dat neemt niet weg dat je alsnog, door de regels van het RIVM na te leven, kunt genieten van deze dagen!

Staycation tijdens het Paasweekend

Dit jaar de Paasdagen niet thuis door brengen? Genieten van luxe, comfort & heerlijke gerechten? Boek dan een staycation en ontdek wat hotels door heel Nederland te bieden hebben. Dit zijn onze favoriete staycations voor de Paasdagen: 

Hotel Okura | Reis naar Japan

Japan en Amsterdam hebben een speciale band die dateert uit 1639, toen Japan de grenzen alleen voor Nederlandse handelaren openstelde. Om Japan te ontdekken hoef je het vliegtuig helemaal niet in! In Hotel Okura Amsterdam reis je naar Japan en ervaar je omotenashi, de karakteristieke Japanse gastvrijheid. Stap Okura’s wereld binnen en krijg het gevoel alsof je écht even weg bent. Het hotel is lid van The Leading Hotels of the World, gevestigd in de bruisende wijk de Pijp. Tijdens een staycation bij Okura Hotel Amsterdam ervaar je het echte Japan en kun je genieten van een uitgebreid ontbijt, workshops en een authentiek & culinair diner in je eigen kamer. 

Grand Hotel Beatrix | Beleef de natuur

Royaal genieten aan zee bij Grand Hotel Beatrix in Huisduinen. Ervaar de schoonheid van natuur, cultuur & ruimte tijdens de Paasdagen. Zodra het weer kan kun je gedurende een verblijf bij Grand Hotel Beatrix de ongeëvenaarde culinaire beleving van fine dining restaurant C’est la vie met een prachtig uitzicht over de Noordzee ervaren of genieten van de ambachtelijke gezelligheid van bistro Meatclub. Ervaar unieke gastvrijheid en ontdek de rust & prachtige omgeving van Huisduinen tijdens een staycation bij Grand Hotel Beatrix. 

hotel Jakarta | Lopen naar de tropen

Indonesië was nog nooit zo dichtbij! Reizen naar het buitenland is niet meer nodig met een mini-vakantie bij Hotel Jakarta in Amsterdam. Dit uniek energieneutraal 4-sterrenhotel is een plek waar twee werelden samenkomen. Waar vroeger de lijndienst naar Jakarta vertrok, bevindt zich nu een groene oase. De kamers bieden een panoramisch uitzicht over het IJ én de stad Amsterdam. Bij Hotel Jakarta waan je je in de tropen en kun je genieten van heerlijke Indonesische specialiteiten in je eigen kamer met een staycation tijdens de Paasdagen.