Op zoek naar een hotel met terras bij het water? Onze vier tips op een rijtje!

Genieten van heerlijk drinken & eten terwijl je uitkijkt over het water? Lekker relaxen in het zonnetje met het geluid van water op de achtergrond? Dat klinkt natuurlijk als dé plek om te vertoeven op een mooie zomerdag. Verschillende hotels in Nederland beschikken over een terras aan het water waardoor jij perfect de zomer doorkomt!

GENIETEN OP HET TERRAS 

Om te genieten van het water hoef je helemaal niet naar het strand. Op andere plekken in Nederland vind je namelijk eveneens mooie wateren waar je heerlijk kunt vertoeven. Word jij ook zo rustig van het water? Dan is het ideaal om een terras op te zoeken dat is gelegen aan de gracht, een meer of het strand. Nu de terrassen weer open zijn, is het natuurlijk zaak de leukste plek te vinden om te genieten van de zomer. Wist je dat een terras aan het water de nodige voordelen met zich meebrengt? Niet alleen kom je hier tot rust, ook geniet je optimaal van het lekkere weer en de zon op zo’n terras.  Daarnaast bieden hotels met een terras aan het water vaak ook de mogelijkheid om een bootje te huren of zelfs aan te meren met je eigen sloep. Er zitten dus zeker genoeg pluspunten aan een staycation bij een hotel aan het water! 

ONTDEK DE LEUKSTE HOTELS MET TERRAS AAN HET WATER

Dus waar wacht je nog op? Ontdek een van de leuke hotels in Nederland met terras aan het water om deze zomer optimaal van de zon te kunnen genieten. Om je hier helemaal op voor te bereiden, zochten wij de leukste hotels voor je uit!

BOUTIQUE HOTEL FLORA BATAVA | NIEUWERSLUIS AAN DE VECHT

Aan de populaire rivier de Vecht vind je het unieke boutique Hotel Flora Batava. Dit hotel is gelegen op Buitenplaats de Vijverhof wat het mogelijk maakt om tijdens een verblijf te genieten van de prachtige natuur. Bij Boutique Hotel Flora Batava komt de traditie van gastvrijheid opnieuw tot leven & dat zie je niet alleen terug in het hotel. Je vindt bij Boutique Hotel Flora Batava namelijk ook Restaurant Bloei, waar je kunt genieten van smaakvolle gerechten terwijl je uitkijkt over de rivier de Vecht. Boutique Hotel Flora Batava is de perfecte locatie om in de zomer een plons in de Vecht te nemen, met je bootje aan te varen of te genieten van een 4-gangen diner met familie en vrienden. 

PILLOWS HOTEL | DEVENTER

Bij Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel, Deventer voel je je gelijk thuis! Dit prachtige hotel gelegen aan de oevers van de IJssel bevindt zich in een 19e-eeuws monumentaal pand. ‘s Ochtends word je wakker met een uitzicht over de rivier de IJssel en de historische stad Deventer. Maar niet alleen voor een comfortabele en unieke overnachting moet je bij Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel zijn, ook vind je hier een bijzonder restaurant. Bij Restaurant IJssel vind je een Dutch Cuisine waar gerechten worden bereidt met lokale ingrediënten. En weet je wat dit restaurant nóg unieker maakt? Het terras met uitzicht op Deventer & rivier de IJssel! Dus heb jij zin om heerlijk te relaxen op het terras? Ontdek dan Deventer & laat je verrassen bij Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel, Deventer. 

AMSTEL HOTEL AMSTERDAM | AMSTERDAM

Amstel Hotel Amsterdam is een vijfsterren superior hotel, gekarakteriseerd door haar lange geschiedenis van oprechte gastvrijheid en uitzonderlijke luxe. Amstel Hotel Amsterdam is direct gelegen aan de rivier de Amstel wat zorgt voor een uniek uitzicht! Terwijl jij geniet van deze prachtige plek zorgen ze er bij het Amstel Restaurant voor dat je wordt verwend door heerlijk eten & drinken. Tijdens een staycation bij Amstel Hotel Amsterdam ervaar je luxe en bevind je je op een unieke locatie aan de Amstel.

GRAND HOTEL BEATRIX | HUISDUINEN

Kom royaal genieten aan zee! Grand Hotel Beatrix in Huisduinen, is een luxe oase van rust en ontspanning in een unieke omgeving. Hier ervaar je de natuur op een unieke manier! Geniet van de sfeervolle hotelkamers en suites, voorzien van alle faciliteiten. Tijdens een staycation bij Grand Hotel Beatrix in Huisduinen kun je genieten van een uitgebreid ontbijt en een culinair 4-gangen diner van restaurant C’est la Vie. Dit bijzondere hotel biedt een prachtig terras dat uitzicht biedt over de Noordzee. Kom tot rust tijdens een staycation bij Grand Hotel Beatrix en ervaar hoe het is om te genieten op een terras gelegen aan het water. 

AMBASSADE HOTEL | AMSTERDAM

Middenin het centrum van Amsterdam aan de Herengracht vind je Het Ambassade Hotel. Een luxe hotel dat is verdeeld over maar liefst tien grachtenpanden. Bij Het Ambassade Hotel ervaar je comfort en kom je volledig tot rust. Daarnaast biedt het hotel ook een perfect terras aan de Amsterdamse Herengracht, waar je kunt genieten van heerlijk eten & drinken. Bij Brasserie Ambassade vind je culinaire Franse gerechten en ervaar je Amsterdam vanaf een van haar mooiste grachten. Dus waar wacht je nog op? Iets te vieren of zomaar even er tussenuit? Bij Het Ambassade Hotel beleef je zeker een unieke hotelovernachting!