Boutique Hotel Flora Batava

Rijksstraatweg 6, 3631 AC Nieuwersluis

Op 12 april opent Boutique Hotel Flora Batava haar deuren! Flora Batava is een idyllisch gelegen boutique hotel aan de rivier de Vecht bij Breukelen, waar heden en verleden samenkomen. De traditie van gastvrijheid komt hier opnieuw tot leven in de 45 kamers, restaurant Bloei en het theehuis in de ruime tuin. De bijzondere omgeving nodigt uit om ontdekt te worden – wandelend, met de fiets of per boot. De ligging tussen Utrecht (16 km) en Amsterdam (23 km) maakt het de perfecte locatie voor een staycation.

BESCHIKBARE DEALS

Eropuit Special |

Boutique Hotel Flora Batava

Boutique Hotel Flora Batava is een idyllisch gelegen boutique hotel aan de rivier de Vecht bij Breukelen. De bijzondere ligging nodigt uit om ontdekt te worden. Maak een wandeling langs de vele kastelen, huur een sloep en vaar naar de Loosdrechtse Plassen, of geniet van de rijke historie van het hotel en omgeving! Boek jouw staycation nu, inclusief:

  • Twee overnachtingen in een Comfort Kamer
  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Geniet één avond van een heerlijk 3-gangen diner in Restaurant Bloei
  • Gratis fietsen & routekaart om de omgeving te ontdekken
PACKAGE VOORWAARDEN

  • Check-in van zondag t/m woensdag
  • Prijs is exclusief toeristenbelasting.

* 2 nachten

OVER HET HOTEL

Hotel & Faciliteiten

Hotel Flora Batava ligt op Buitenplaats de Vijverhof. In 1670 kocht Agnes Block een hoeve op 14,5 hectare grond en stichtte de buitenplaats de Vijverhof. Agnes liet bij de buitenplaats een oranjerie, boomgaarden, sier- en moestuinen, lanen en verschillende vijvers aanleggen. Op deze unieke plek opent boutique hotel Flora Batava haar deuren. Beleef een onvergetelijke tijd bij Flora Batava. Het hotel beschikt over 45 kamers en suites, restaurant Bloei, een theehuis en twee vergaderzalen.

Combineer een verblijf bij Flora Batava met een uitgebreid diner bij Restaurant Bloei. Het restaurant is gelegen op de bijzondere buitenplaats waar u oprecht kunt genieten van mooie, smaakvolle gerechten en hartelijke gastvrijheid gedurende de hele dag. De gezellige, informele en eigentijdse sfeer van de villa draagt bij aan een totaal beleving die uniek is.

Kamers

Boutique hotel Flora Batava beschikt over 45 kamers en suites. De 45 kamers zijn slim ontworpen om aan uw wensen te voldoen. Ze komen in allerlei maten en vormen. Originele balkenplafonds, een frans balkon, een bad, zicht op de Vecht of een slaapbank voor de kinderen. Alle kamers hebben grote ramen, mooie lampen en bijzondere kunst. De heerlijke bedden zijn speciaal voor Flora Batava ontworpen door het merk Nilson Beds. Deze zijn van hoge kwaliteit, geven een stevige ondersteuning én hebben een zachte toplaag.

Covid-19

Wij verwelkomen u graag in Hotel Flora Batava. Voor uw en onze veiligheid hanteren wij een aantal aanvullende maatregelen, zodat iedereen optimaal kan verblijven en genieten. De gezondheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Binnen Hotel Flora Batava worden de richtlijnen opgevolgd van de overheid en het RIVM omtrent de Covid-19 epidemie. De safe stay vermelde maatregelen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen vanuit de overheid.

Wij vragen u bij binnenkomst om u te registeren. Naast de registratie stellen wij u mondeling een aantal vragen over uw gezondheid. Ook nemen wij uw lichaamstemperatuur op.Wanneer uw temperatuur hoger is dan 37,5 graden, verwelkomen wij u graag op een ander moment. Bij onze medewerkers nemen wij ook dagelijks de lichaamstemperatuur op. Verder zijn er verschillende mogelijkheden om uw handen te reinigen. De openbare ruimtes, de trapleuningen, liftknoppen, deurklinken worden frequenter schoongemaakt, zodat optimale hygiëne gegarandeerd kan worden. Tijdens uw verblijf maken wij alleen de kamer schoon, wanneer u niet op de kamer aanwezig bent. Indien u geen schoonmaak wenst gedurende uw verblijf, kunt u dit aangeven bij de front office.

Wij verwachten van onze medewerkers en onze gasten om 1,5 meter afstand te bewaren. Daarnaast vragen wij om rekening met elkaar te houden bij het betreden van het trappenhuis of in de gangen. In de openbare ruimtes verplichten wij u om een mondkapje te dragen.

OMGEVING & BEREIKBAARHEID

Locatie

Flora Batava ligt in het hart van de Vechtstreek in het dorpje Nieuwersluis, aan de rand van Breukelen. Steden als Amsterdam en Utrecht liggen dichtbij evenals Schiphol airport.

Parkeren

Parkeren is gratis bij Flora Batava op het terrein.

O.V.

Breukelen is goed te bereiken met de trein. Vanuit Station Breukelen neemt u bus 120 richting Amsterdam Bijlmer en stapt u uit bij Bushalte Overholland, Nieuwersluis. De bus stopt schuin tegenover het hotel. De busreis duurt 11 minuten. U kunt ons ook bellen voor een pick-up.

STAYCATION AANVRAAG

Hoe werkt het?

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.