HOTEL AANMELDING

Een staycation is dé kans om (opnieuw) de mooiste plekken van ons land te ontdekken. Veel van onze bezoekers hebben inmiddels dankbaar gebruik gemaakt van de meest bijzondere Staycation accommodaties en packages die op Staycation Nederland worden aangeboden. Meld je hotel nu aan en kom ook op ons platform te staan met jouw mooie package!

PARTNERS

VELE HOTELS GINGEN U VOOR

Het initiatief Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam is vorig jaar aan het begin van de corona crisis opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven. We zijn het gewend de hele wereld over te reizen, maar vergeten vaak ons eigen land te ontdekken. Daarom hebben wij een platform opgezet waar hotels mooie staycation packages kunnen presenteren aan bezoekers die graag een tripje in eigen land boeken. Hierbij richten we ons op kwaliteit boven kwantiteit.

DEELNAME

HOE WERKT HET?

Zodra jij aan boord bent, zullen wij ervoor zorgen dat jouw package zo snel mogelijk online komt op ons platform. Indien je hotel zich in Amsterdam bevindt, zul je zowel op Staycation.Amsterdam als Staycation Nederland gefeatured worden. Bezoekers van onze websites, kunnen een aanvraag voor jouw package indienen via het gelinkte aanvraagformulier. Deze aanvraag komt automatisch bij je hotel in de gewenste e-mail inbox terecht. Jij reageert vervolgens binnen 24 uur op de aanvraag, en de gast kan vervolgens de reservering bevestigen! Voor elke verbleven boeking via ons platform, berekenen wij aan het eind van de maand commissie.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Flexibele
samenwerking

No catch: je kunt met ons samenwerken wanneer je daar behoefte aan hebt en je kunt maandelijks opzeggen.

Divers
aanbod

Onze bezoekers vinden bij ons uiteenlopende packages die een complete ervaring bieden voor een nachtje weg.

Kwaliteit
boven kwantiteit

Wij featuren alleen kwalitatief mooie, volledige en bijzondere packages op het platform.

No cure,
no pay

Als jij geen boekingen via Staycation binnenkrijgt, betaal je helemaal niets. Wij werken op commissie basis.

PERS

MEER LEZEN?

Staycation Nederland is verscheidene keren in het nieuws geweest en genoemd in de pers met onze mooie partners.

MELD JE NU AAN

Meld je hotel nu aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!