Culinair arrangement met overnachting

Heb je iets te vieren, wil je jezelf even extra verwennen of heb je uit eten gaan gewoon erg gemist? Een culinair hotelarrangement is de manier om er even tussen uit te gaan én te genieten van goed eten! Hotels stellen de leukste en fijnste arrangementen voor jou samen inclusief luxe diner of restaurant krediet. Dit zijn onze favoriete culinaire hotelarrangementen:

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky | Your own Culinary Bubble

Het vijfsterrenhotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky gelegen aan het bekendste plein van Amsterdam, de Dam ademt kwaliteit en luxe. Met het culinaire arrangement: ‘Your Own Culinary Bubble’  geniet je van een 5-gangen diner in de Michelinster bekroonde White Room. Chef Jacob Jan Boerma laat zich beïnvloeden door de verschillende wereldkeukens en creëert pure, eerlijke en delicate gerechten. Naast een overnachting en een 5-gangen diner is dit arrangement inclusief een uitgebreid ontbijt in de prachtige 19e-eeuwse Wintertuin. Ook kun je gratis parkeren en laat uitchecken.

Landgoed Duin & Kruidberg | DenK Arrangement

Ontdek het historische Landgoed Duin & Kruidberg, met het klassiek-historische Landhuis, de sfeervolle Engelse Landgoedtuin en de schitterende omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Geniet van ongedwongen en oprechte gastvrijheid. Het Denk Arrangement is inclusief een 3-gangen menu op de dag van aankomst. Dit wordt geserveerd in een van de klassieke stijlzalen van het landhuis en is samengesteld met de invloeden van de twee restaurants van Duin & Kruidberg, “De Vrienden van Jacob” en Brasserie & Loungebar “DenK”. Daarnaast is het arrangement inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en een welkomstaperitief.

Park Plaza Vondelpark / Dine & Dream

Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is een prachtig gerenoveerd boutique-style hotel in Amsterdam Oud-Zuid, op steenworp afstand van het groene Vondelpark. Deze Dine & Dream staycation is inclusief een diner met 7 Cicchetti gerechten in de stijl van het befaamde Italiaanse restaurantconcept TOZI. TOZI is een in London bekroond concept. Hierbij worden kleine lekkere gerechten geserveerd die je kunt delen met je gezelschap