Culinair arrangement met overnachting

Heb je iets te vieren, wil je jezelf even extra verwennen of heb je uit eten gaan gewoon erg gemist? Een culinair hotelarrangement is de manier om er even tussen uit te gaan én te genieten van goed eten! Hotels stellen de leukste en fijnste arrangementen voor jou samen inclusief luxe diner of restaurant krediet. Dit zijn onze favoriete culinaire hotelarrangementen:

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky | Your own Culinary Bubble

Het vijfsterrenhotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky gelegen aan het bekendste plein van Amsterdam, de Dam ademt kwaliteit en luxe. Met het culinaire arrangement: ‘Your Own Culinary Bubble’  geniet je zodra het weer kan van een 5-gangen diner in de Michelinster bekroonde White Room. Chef Jacob Jan Boerma laat zich beïnvloeden door de verschillende wereldkeukens en creëert pure, eerlijke en delicate gerechten. Naast een overnachting en een 5-gangen diner is dit arrangement inclusief een uitgebreid ontbijt in de prachtige 19e-eeuwse Wintertuin. Ook kun je gratis parkeren en laat uitchecken.

Landgoed Duin & Kruidberg | DenK Arrangement

Ontdek het historische Landgoed Duin & Kruidberg, met het klassiek-historische Landhuis, de sfeervolle Engelse Landgoedtuin en de schitterende omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Geniet van ongedwongen en oprechte gastvrijheid. Het Denk Arrangement is inclusief een 3-gangen menu op de dag van aankomst. Dit wordt geserveerd in een van de klassieke stijlzalen van het landhuis en is samengesteld met de invloeden van de twee restaurants van Duin & Kruidberg, “De Vrienden van Jacob” en Brasserie & Loungebar “DenK”. Daarnaast is het arrangement inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en een welkomstaperitief.

Suite Hotel Pincoffs | out of the box

Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van Suite Hotel Pincoffs, hèt boutiquehotel van Rotterdam. Pincoffs is gevestigd in een rijksmonument aan de rivier en kent een sprankelende mix van monumentale details, een inspirerend en modern interieur en krachtige fotografie. Wil je iemand verrassen of bedanken? Of gewoon samen er even tussenuit? Vanaf nu kun je bij Hotel Pincoffs in je eigen hotelkamer genieten van een 4- of 5-gangen diner verzorgd door Gastrobar STER van Terry Priem. Bij Suite Hotel Pincoffs voelt u zich gegarandeerd helemaal thuis! 

Header foto: Landgoed Duin & Kruidberg