Hotels aan het water

Om te relaxen op het strand of aan het water hoef je helemaal niet naar het buitenland! Hier in Nederland vind je een tal van prachtige hotels gelegen aan verschillende wateren. Denk eens aan een overnachting bij een meer of aan de grachten, in ons kikkerlandje vind je het allemaal!

Maar wat maakt een overnachting aan het water nou zo geweldig? Ten eerste geeft zo’n vakantie je de mogelijkheid om leuke activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan een dag varen, zeilen, surfen of suppen. Verder is het de manier om lekker uit te waaien & te ontspannen. Want wie komt er nou niet tot rust van het water? En nu de terrassen weer geopend zijn, is een hotel aan het water ook dé plek om te genieten van lekker eten & drinken. Dus waar wacht je nog op? Tijdens een Staycation in een hotel aan het water ontdek je Nederland op een andere manier & kun je de natuur en ontspanning met leuke activiteiten combineren!

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Ontdek de leukste hotels aan het water op deze pagina.

 

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Toevoegen aan favorieten

Boutique Hotel Flora Batava is een idyllisch gelegen boutique hotel aan de rivier de Vecht bij Breukelen. De bijzondere ligging nodigt uit om ontdekt te worden. Maak een wandeling langs de vele kastelen, huur een sloep en vaar naar de Loosdrechtse Plassen, of geniet van de rijke historie van het hotel en omgeving! Boek jouw staycation nu, inclusief:

  • Twee overnachtingen in een Comfort Kamer
  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Geniet één avond van een heerlijk 3-gangen diner in Restaurant Bloei
  • Gratis fietsen & routekaart om de omgeving te ontdekken
PACKAGE VOORWAARDEN

  • Check-in van zondag t/m woensdag
  • Prijs is exclusief toeristenbelasting.

* 2 nachten

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.