De leukste hotels in Nederland mét terras

Droom jij er ook van om weer eens lekker het terras op te gaan? Genieten van de zon onder het genot van een heerlijk hapje of drankje? Samen met vrienden of familie een gezellige middag of avond beleven? Dat begrijpen wij maar al te goed! Nu de lente alweer in volle gang is & de zonnige dagen in aantocht zijn, doen wij Nederlanders niets liever dan genieten op een terras!

Het terras op gaan is altijd een goed idee

Het terras opzoeken is altijd een goed idee. Of je nu een drankje wilt doen of gaat voor een uitgebreide borrel, het terras sluit bij alles aan. Maar waarom eigenlijk? Wat maakt het terras toch de ideale plek om te vertoeven? Het is natuurlijk heerlijk om in de zon te zitten onder het genot van een drankje, maar wist je dat deze zonnestralen ook de nodige Vitamine D met zich meebrengen? Een gezonde reden dus om naar het terras te verkassen. Ook is het na deze ontzettend lange winterslaap & lockdown toch écht tijd om weer eens een sociale activiteit te ondernemen. Het terras is daarvoor de perfecte plek. Hier kun je niet alleen bijkletsen met vrienden of familie, ook nieuwe mensen leren kennen schijnt op het terras een eitje te zijn. Dus laat die opening van de terrassen maar komen, wij zijn er klaar voor! 

de leukste hotels in Nederland mét terras

Reden genoeg dus om een terras te bezoeken zodra het weer kan! Dus waar in Nederland is het nu écht goed vertoeven en schijnt de zon op zijn best? Wij zochten het voor jullie uit! Op deze hotel terrassen kom je geheid de lente door:

GRAND HOTEL BEATRIX | DEN HELDER

Uitkijken over de Noordzee terwijl je geniet van het lekkerste eten & drinken? Dat kan bij Grand Hotel Beatrix in Huisduinen – Den Helder. De ongeëvenaarde culinaire beleving van hun fine dining restaurant C’est La Vie biedt een prachtig uitzicht over de Noordzee. Hier kun je royaal genieten aan zee en genieten van de natuur, cultuur & ruimte. Dus ben je toe aan een culinaire beleving op een prachtig terras met uitzicht over de Noordzee? Dan ben je bij Grand Hotel Beatrix aan het juiste adres! 

PILLOWS CHARME HOTEL CHATEAU DE RAAY | LIMBURG

Bij Pillows Charme Hotel Château de Raay word je wakker in een 13de eeuws kasteelhotel, gelegen op een weldadig landgoed in Baarlo, Limburg. Hier vind je een grote tuin en vijver vol met waterlelies, ingebed in totale rust van de natuur. Op dit landgoed bevindt zich ook De Tuin van de Barones. Een uniek restaurant waar je kunt genieten van steeds wisselende gerechten, geïnspireerd door de wereldkeuken en de wisselende seizoenen. Geniet van een culinair diner op het terras van het authentieke kasteelhotel Château de Raay. 

SUITE HOTEL PINCOFFS | ROTTERDAM

Genieten van een prachtig uitzicht op de Maas onder het genot van een heerlijk hapje of drankje? Dat kan bij Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam! Hier vind je een restaurant & bar die de gehele dag geopend zijn. Of je de dag nou fris wilt starten met een lekker ontbijtje of wilt afsluiten met een borrel of diner, bij Pincoffs in Rotterdam kan het allemaal. Het terras biedt je een goede plek in de zon waar je Rotterdam lekker op je kunt in laten werken. Geniet deze lente & zomer van al het lekkers dat Suite Hotel Pincoffs te bieden heeft! 

BOUTIQUE HOTEL FLORA BATAVA | BREUKELEN

Aan de rivier de Vecht bij Breukelen ligt Boutique Hotel Flora Batava. Niet alleen dit bijzondere hotel, maar ook de prachtige omgeving nodigt uit om ontdekt te worden. Ontdek Breukelen & het gebied rondom de Vecht en bezoek een van de vele kastelen. Met de lente alweer in volle gang & de zonnige dagen in aankomst kun je heerlijk buiten zitten op het terras in de tuin. Hier kun je in de zon genieten van heerlijke drankjes, hapjes & gerechten van Restaurant Bloei. Deze zomer kun je optimaal genieten bij Boutique Hotel Flora Batava. 

PARC BROEKHUIZEN | LEERSUM

Middenin de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich Boutique Hotel Parc Broekhuizen. Een uniek hotel dat 22 prachtige suites aanbiedt middenin de rust van de natuur. Op het landgoed bevindt zich een prachtig terras, moestuin, Koetshuis, terras, verschillende wandelpaden & de omgeving van Parc Broekhuizen biedt cultuur, natuur én culinaire bezienswaardigheden. Geniet van de heerlijk omgeving, het landgoed & de culinaire gerechten bij Parc Broekhuizen.