In Room Dining

Ben jij toe aan een avondje ouderwets gezellig uiteten? Genieten van de lekkerste en meest bijzondere gerechten? Gelukkig is het bij vele hotels mogelijk van een heerlijk diner in je eigen hotelkamer te genieten! Een hotelarrangementen met daarbij in-room dining mogelijkheden, is daarom dé manier om er even tussenuit te gaan! Hotels stellen de leukste, fijnste en lekkerste arrangementen voor jou samen inclusief uitgebreid ontbijt, luxe lunch & diner of restaurant krediet. Dit zijn onze favoriete hotels, welke arrangementen aanbieden mét in-room dining: 

Pulitzer Amsterdam | stay over stay in

Ontmoet typisch Amsterdamse elegantie in een verrassend doolhof van vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw. Het Pulitzer is een unieke mix van historisch en modern vakmanschap, verscholen in de iconische grachtengordel. Dit verborgen domein biedt: intieme kamers, serene binnentuinen, meeting & event ruimtes, een café, een klassieke hotelbar en een restaurant dat schitterend bereide gerechten serveert. Het Stay Over Stay In arrangement biedt de mogelijkheid om te genieten van 100 euro hotelkrediet in de vorm van een 4-gangen diner bij restaurant Jansz, het in-room take-away menu, de minibar of parkeergelegenheid. Geniet van Amsterdam en laat je verrassen door heerlijke gerechten en een comfortabel verblijf. 

Suite hotel pincoffs | out of the box

Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van Suite Hotel Pincoffs, hèt boutiquehotel van Rotterdam. Pincoffs is gevestigd in een rijksmonument aan de rivier en kent een sprankelende mix van monumentale details, een inspirerend en modern interieur en krachtige fotografie. Wil je iemand verrassen of bedanken? Of gewoon samen er even tussenuit? Vanaf nu kun je bij Hotel Pincoffs in je eigen hotelkamer genieten van een 4- of 5-gangen diner verzorgd door Gastrobar STER van Terry Priem. Tijdens een staycation bij Suite Hotel Pincoffs voelt u zich gegarandeerd helemaal thuis! 

Pillows charme hotel château de raay | ontdek limburg arrangement

Het Pillows Charme Hotel Château de Raay is een 13de eeuws kasteelhotel, gelegen op een weldadig landgoed in Baarlo, Limburg. Met een grote tuin en een vijver vol met waterlelies, ingebed in totale rust van natuur. Het Ontdek Limburg Arrangement biedt de mogelijkheid om te genieten van heerlijke gerechten in de kamer, comfortabele kamers & een bosrijke omgeving. Tijdens een staycation bij Pillows Charme Hotel Château de Raay zijn er genoeg redenen om binnen de kasteelpoorten te blijven! 

ambassade hotel | In-room dining

Een culinaire ervaring beleven? Weer eens uitgebreid uiteten? Bij het Ambassade hotel is het mogelijk! Alhoewel de Brasserie tijdelijk gesloten is gedurende de lockdown, kun je nog steeds genieten van een culinaire ervaring! Een in-room dining arrangement biedt de mogelijkheid in het comfort en de veiligheid van je eigen hotelkamer te genieten van bijzondere én heerlijke gerechten. Geniet van een uitgebreid ontbijt, lunch en diner tijdens een staycation en kom het échte Amsterdam leren kennen bij het Ambassade hotel.