Romantische Hotels in Amsterdam

Op zoek naar de meest romantische hotels in Amsterdam? Op deze pagina hebben we een handig overzicht gemaakt van de beste hotels in Amsterdam voor een romantisch weekendje weg.

Amsterdam is de perfecte bestemming voor een romantisch nachtje weg! Als je aan romantiek denkt, komt de hoofdstad misschien niet als eerste naar boven. Maar vergis je niet, Amsterdam is één van de meest romantische steden in Europa. Denk aan hand-in-hand langs de grachten slenteren, een romantische boottocht op een mooie zomeravond of een intiem diner in een van Amsterdams kleine bistros. Waaghalzen kunnen in Amsterdam zelfs op 100 meter hoog samen schommelen bij de A’dam Lookout, daar gaan jullie harten vast en zeker sneller van slaan! Tijdens de dag kan je de rust opzoeken bij het water in de minder toeristische wijk Amsterdam Noord. Hou je van ambiance? Dan kan je ook de gezellige terrasjes opzoeken in de levendige wijken van Amsterdam Centrum of het hippe Oost.

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Met deze hotel deals en aanbiedingen bezorg je jouw geliefde zonder twijfel de meest romantische vakantie in eigen land! Geniet van ontspannende massages, intieme drie-gangen diners, uitgebreid ontbijt of een heerlijk late checkout, met deze romantische hotel arrangementen ga je vast en zeker een geslaagde staycation tegemoet.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan alle staycation deals in Amsterdam.

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Toevoegen aan favorieten

1
Ontdek de stad Amsterdam als een ware local – op de fiets! Geniet van een overnachting inclusief ontbijt en fietsverhuur op 5 minuten loopafstand van het Leidseplein.
  • Geniet van een comfortabele overnachting 
  • Inclusief gratis upgrade op basis van beschikbaarheid
  • Heerlijke ontbijttas voor twee personen
  • Geniet van twee fietsen voor een dag
  • Inclusief vondel Hotels stadsplattegrond
PACKAGE VOORWAARDEN

  • Prijs is exclusief 7% stadsbelasting.
  • Zekerheid voor een upgrade kan tegen betaling worden bijgeboekt.
  • Boekingen met verblijfsdatum tot 30 december 2021 kunnen worden geannuleerd tot 18:00 dag van aankomst.

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.