Hotels met (binnen)tuin - onze 6 favorieten

Genieten van lekkere hapjes & drankjes in de zon terwijl je de geur van verse bloemen & planten om je heen ruikt, dat klinkt te mooi om waar te zijn toch? Verschillende hotels door heel Nederland bieden een heerlijke (binnen)tuin aan, waar je dit voorjaar perfect kunt vertoeven. 

GENIET OPTIMAAL VAN DIT VOORJAAR

De lente is alweer in volle gang en de bloemen staan alweer volop in bloei. Niks is fijner dan heerlijk in de tuin genieten van de zon & even lekker ontspannen. Maar met al het thuiswerken & thuis zitten kan het fijn zijn om er eens even tussenuit te gaan. Verplaats daarom je rustmomentje in de tuin dit voorjaar naar de heerlijke (binnen)tuin van een hotel in Nederland. Zo kun je optimaal genieten van het heerlijke weer, maar dan in een totaal nieuwe omgeving met alle luxe van dien! 

de leukste hotels in Nederland mét (binnen)tuin

Geniet dit voorjaar optimaal van de buitenlucht tijdens een staycation in een hotel mét (binnen)tuin. Wij zochten voor jullie uit welke hotels de perfecte (binnen)tuinen aanbieden waardoor het voorjaar een feestje wordt:

HOTEL PULITZER | AMSTERDAM

Ervaar Amsterdam als nooit te voren bij hotel Pulitzer. Pulitzer Amsterdam is gelegen in een doolhof van vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw. Hier vind je niet alleen intieme kamers en een klassieke hotelbar & restaurant maar ook serene binnentuinen. Bij Pulitzer Amsterdam ervaar je een unieke mix van historisch én modern vakmanschap in de grachtengordel van Amsterdam. Geniet deze lente & zomer volop van de zon in de prachtige binnentuinen, en laat je verwennen door heerlijke cocktails én verrassende gerechten. 

THE DYLAN | AMSTERDAM

Verborgen in de eerste Schouwburg van Amsterdam vind je The Dylan Amsterdam. Een uniek Amsterdams hotel dat zich bevindt in het hart van de 9-straatjes aan de prestigieuze Keizersgracht. Geniet van het zonnetje in de prachtige binnentuin, terwijl je de lekkerste gerechten van Restaurant Vinkeles of Brasserie OCCO proeft. 

GRAND HOTEL KAREL V | UTRECHT

Ervaar luxe & comfort in Utrecht bij Grand Hotel Karel V. Een veertiende-eeuws klooster, in hartje Utrecht, ooit het thuis van priesters en keizers. Vandaag de dag is het een prachtig hotel gelegen rondom een grote binnentuin, waar je gegarandeerd de dag zonnig doorbrengt. Mits het Nederlandse weer het toelaat natuurlijk. Laat je verwennen door de sprankelende gastronomie van dit stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar historie. 

FITZ ROY - Urban hotel, bar en garden | MAASTRICHT

Maastricht is altijd een goed idee! Hier heb je namelijk gegarandeerd dat échte vakantiegevoel. Ontdek Maastricht als ware local met een staycation bij Fitz Roy – Urban Hotel, Bar en Garden. Dit hotel is gelegen in het bloeiende deel van de stad, op loopafstand van de markt en het Vrijthof. Daarnaast bevindt Fitz Roy zich in het midden van de oude, gezellige en hippe binnenstad. Het hotel biedt een prachtige binnentuin in een oase van groen. Hier kom je volledig tot rust & kun je genieten van de zon onder het genot van een heerlijk hapje of drankje. 

LIFESTYLE HOTEL CARLTON AMBASSADOR | DEN HAAG

Beleef Den Haag als nooit te voren bij Lifestyle Hotel Carlton Ambassador en hun enorme terrastuin! Het hotel bevindt zich op een centrale locatie in Den Haag, waardoor je de stad écht kunt ontdekken. Tijdens een luxe staycation bij Carlton Ambassador kun je genieten van  heerlijke gerechten uit hun Restaurant Sophia terwijl je volop geniet van de zon op hun enorme terras. 

LANDGOED DUIN & KRUIDBERG

Geniet van een groene & rustige omgeving tijdens een staycation bij Landgoed Duin & Kruidberg. Bij dit hotel stap je een hele andere wereld binnen, en kom je volledig tot rust. Geniet van de lekkerste gerechten op het heerlijke terras van Landgoed Duin & Kruidberg. Hier ervaar je oprechte gastvrijheid in combinatie met een stijlvolle sfeer. Dus verplaats je eigen tuin dit voorjaar naar Landgoed Duin & Kruidberg voor een echt lekker nachtje weg!