Thuiswerken in een Hotel? De 4 leukste Workation hotels

Even ontsnappen aan je thuiswerk bubbel? In alle rust & comfort kunnen focussen op je to do lijst? Dat begrijpen wij maar al te goed! Verschillende hotels door heel Nederland bieden workations aan, wat resulteert in: bijzondere, comfortabele & unieke werkplekken. Door zo’n workation of werkkamer te boeken, kun je relaxed, geconcentreerd & inspiratievol aan de slag! 

een workation

Maar wat is een workation nou eigenlijk? Een workation is, zoals de naam eigenlijk al verklapt,  een werk vakantie. Een vakantie die in het teken staat van werken, nieuwe inspiratie op doen & uit je eigen bubbel stappen. Tijdens zo’n workation kun je alleen of in een groep naar een hotel gaan waar je in alle rust en ruimte aan de slag gaat om nieuwe doelen te behalen. Dit bevordert niet alleen de productiviteit maar ook de creativiteit. Door in een totaal andere omgeving aan de slag te gaan kun je zo maar eens op nieuwe toekomstplannen voor je bedrijf komen of je krijgt totaal nieuwe inzichten. Het is dus echt dé ideale manier om aan de slag te gaan!

Boek een workation 

Zo’n werkvakantie is geschikt voor iedereen! Ga alleen of samen met je team er op uit & ontdek de voordelen. Wij hebben de leukste thuiswerk hotels voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren & stap uit je work at home bubbel tijdens een workation! 

lloyd hotel | meet, sleep, repeat

Kom werken en slapen in Lloyd Hotel! Lloyd Hotel is voor iedereen met een gedeelde liefde voor Amsterdam en gastvrijheid. Het historische gebouw gelegen aan ’t IJ zit vol met unieke kamers in verrassende designs, met aandacht voor de kleinste details. Lloyd Hotel is het eerste 1-tot-5 sterren hotel ter wereld. Iedereen is welkom: van backpackers tot aan zakelijke reizigers en lokale bewoners die even moeten opladen. De hotelkamers van Lloyd Hotel zijn omgebouwd tot échte work suites waar je ongestoord kunt werken, vergaderen & meer! Geniet van een uitgebreide lunchbox, koffie & thee, 10 keer gratis printen én snelle WiFi! Mocht je na een dag werken bij Lloyd Hotel nog niet naar huis willen, wát wij maar al te goed begrijpen, dan kun je natuurlijk ook blijven slapen! Voor €100 euro boek je het Meet, Sleep & Repeat arrangement en kun je uitgerust beginnen aan een nieuwe werkdag! 

conscious Hotel westerpark

Lukt het niet om te werken vanuit huis? Bij Conscious Hotels snappen ze dat! Dit originele, monumentale gebouw was ooit het kantoor van de Westergasfabriek en is nu een prachtig eco-hotel met 89 kamers, midden in het groene Westerpark. De ene kant van het hotel kijkt uit over het culturele gebied van de Westergas – een hotspot voor culturele evenementen, leuke markten en festivals – terwijl er aan de andere kant een rustig, groen park ligt – ideaal voor ontspanning én rust. Conscious Hotel Westerpark biedt ook werk- kantoren én ruimtes aan! Een werk kantoor biedt de mogelijkheid om met 3 collega’s samen aan de slag te gaan! Ideaal voor vergaderingen, brainstormsessies of als je gewoon gezellig samen wilt werken. Mocht je liever alleen en in alle rust aan de slag gaan dan is een werkruimte de ideale plek voor jou. Het werk arrangement is inclusief het gebruik van de hotel faciliteiten én korting op gerechten uit het restaurant & café. Dus, geen excuses meer, het is tijd om aan de slag te gaan!  

hotel v | V-works deal

Geniet van een kamer om te werken & de luxe van restaurant The Lobby bij Hotel V! Hotel V & The Lobby worden gerund door ras-Amsterdammers, van de 12e generatie, en echte Amsterdam lovers. Op dit moment zijn er 3 hotels en 2 café/restaurants: Hotel V Frederiksplein, Hotel V Nesplein, Hotel V Fizeaustraat, The Lobby Fizeaustraat en The Lobby Nesplein. Stuk voor stuk unieke locaties met één ding gemeen: veel liefde voor het vak en de typische warme V-sfeer. Boek een werkplek & ga in alle rust en comfort een dagje werken bij een van de V-hotels. Voor €59 heb je een werkplek van 08:00 tot 19:00 & kun je productief aan de slag! 

The college hotel | a day at the office

Een dag werken in een stijlvol 19e eeuws gebouw? Bij The College Hotel kan dat! The College Hotel is dé hotspot van Oud-Zuid en biedt nu comfortabele & unieke werkplekken aan! Boek ‘a day at the office’ en werk in een werksuite ongestoord de hele dag door! Op deze creatieve werkplek in de hotelkamer wordt thuiswerken een stuk aangenamer. In dit arrangement zijn koffie en thee inbegrepen. Je kunt dus geconcentreerd en relaxed aan de slag! Voor €55,- heb je de hele dag een hotelkamer tot je beschikking & kun je je doelen behalen!