De Beste Luxe Hotels in Nederland

De Beste Luxe Hotels van Nederland zijn op Staycation te vinden met de mooiste aanbiedingen. We hebben op deze pagina alvast een kleine selectie gemaakt.

Stuk voor stuk fijne arrangementen waardoor je je als een royal of celebrity rock star voelt met bijvoorbeeld valet parking, een kamer upgrade, oesters en champagne en/of toegang tot de spa. Eén ding staat vast: je zult uitgeruster dan ooit weer thuiskomen en vele goede herinneringen rijker, want deze hotels bieden het beste van het beste qua service. Je zult er niets tekort komen en kunt ultiem ontspannen, of dat nou in het bruisende Amsterdam is of het landelijke Ootmarsum – bijvoorbeeld.

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Scroll verder en laat je inspireren of bekijk alle luxe Staycations.

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.