Deze Hotels openen in 2021 hun deuren

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Zo openen er weer een aantal prachtige hotels haar deuren in 2021. Ben je benieuwd welke, en of er een nieuw hotel bij jou in de buurt komt? Genoeg nieuwe vakantie- en staycation adresjes in ons eigen mooie kikkerlandje. 

new year new hotels

Ieder jaar openen er door heel Nederland nieuwe hotels hun deuren. Helemaal niet zo gek natuurlijk, maar nu we midden in de corona crisis zitten, brengt het toch wat meer risico’s met zich mee. Zo kan er momenteel wel overnacht worden in een hotel, maar genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, een drankje in de hotelbar of roomservice zit er niet in. Tóch openen er in 2021 gelukkig nog heel wat nieuwe hotels!

Boek een staycation 

Dat er zoveel nieuwe hotels openen vinden wij natuurlijk hartstikke leuk! Dit betekent namelijk maar één ding: nieuwe staycation adresjes! Ontdek welke hotels hun deuren openen & boek een staycation om zo een totaal nieuwe plek te leren kennen, tot rust te komen of gewoon even erop uit te gaan! Wij hebben de leukste hotels die dit jaar hun deuren openen voor jou op een rijtje gezet:

boutique hotel Flora Batava | aan de vecht

Flora Batava is een idyllisch gelegen boutique hotel aan de rivier de Vecht. Hier komt de traditie van gastvrijheid opnieuw tot leven in de 45 kamers en suites. Kom culinair genieten in restaurant Bloei & geniet van een high tea in het theehuis in de tuin. De bijzondere ligging van het hotel nodigt uit om ontdekt te worden, al fietsend of wandelend, waar je een tal van buitenplaatsen, forten, kastelen en molens tegenkomt. Huur een sloep bij het hotel en vaar naar de Loosdrechtse Plassen of bezoek dat leuke winkeltje in Breukelen. Op 12 april zal Flora Batava haar deuren openen!

Pillows hotel | deventer

Pillows hotels heeft een nieuw hotel toegevoegd aan hun collectie: Pillows Hotel Deventer! Voel je helemaal thuis in de ingetogen luxe en tijdloze elegantie van het 19e eeuwse monumentale hotel gelegen aan de prachtige rivier de IJssel. Hier word je wakker met een prachtig uitzicht op de meanderende rivier, de historische skyline van Deventer en het vrolijke pontje dat je van de ene kant van de stad naar de andere brengt. Bij Pillows Deventer ervaar je een uitnodigende, verfijnde en tijdloze sfeer. Ervaar comfort én een prachtig uitzicht over de IJssel tijdens een staycation bij Pillows hotels in Deventer

Inntel hotels | Amsterdam & Scheveningen

Inntel hotels heeft maar liefst twee nieuwe hotels aan hun collectie toegevoegd: Den Haag Marina Beach én Amsterdam Landmark. Inntel Hotels Den Haag Marina Beach opende recentelijk haar deuren. Den Haag Marina Beach is gelegen op een top plek op de kop van het Noordelijk havenhoofd en is daarom dé plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea. De luxe kamers bieden een prachtig uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. En dankzij de unieke centrale locatie aan het strand zijn sportactiviteiten, ontspanning en het centrum van Scheveningen binnen loopafstand. 

Daarnaast opent Inntel Hotel Amsterdam Landmark in april 2021 ook haar deuren. Dit hotel heeft een stoer karakter dat geïnspireerd is op het industriële verleden van de omgeving. Het is de plek om te overnachten, dineren in Bar & Brasserie Werkspoor, zakelijke events te organiseren of volledig tot rust te komen in hun eigen Spa Steam. Tijdens een verblijf kun je heerlijk ontspannen in de trendy en luxe kamers met een prachtig uitzicht over de skyline van Amsterdam

Le Marin hotels | rotterdam

Klaar om je te verwonderen in en over Rotterdam? Le Marin Hotels maakt het mogelijk! Geniet van een warme, sfeervolle thuisbasis bij dit hotel en ga op avontuur in Rotterdam! Het historische Henegouwerplein in Rotterdam-West is het decor van een nieuw, design stadshotel. Ga op ontdekking met de highlights-map van het hotel in je broekzak die je langs de verborgen parels van de rauwe havenstad voert. Het hotel opent haar deuren in maart 2021 en vanaf dan kun je tijdens een staycation bij Le Marin Hotels het échte Rotterdam leren kennen! 

The Market Hotel by Westcord | Groningen

Westcord Hotels voegt een nieuw hotel toe aan hun collectie: The Market Hotel in Groningen! Het hotel zal een thuis zijn voor Groningers en gasten. Voor zakenlui en studenten. Van hier of van ver, uit streek of Stad. Gastvrij en gezellig, ontwapenend, vertrouwd. Voor iedereen van alle markten, een ontmoeting tussen jong en oud. The Market Hotel in Groningen opent haar deuren in mei 2021 en vanaf dan kun je Groningen écht leren kennen!

Boutique Hotel Relais & Chåteaux Weeshuis | Gouda

In het voorjaar van 2021 opent boutique hotel Relais & Chateaux Weeshuis in het historische centrum van Gouda; een luxe boutique hotel met internationale allure. Een stijlvolle ontmoetingsplek waar u ultiem in de watten wordt gelegd. Slapen, eten, bewonderen, verwonderen en pamperen, het kan allemaal bij boutique hotel Relais & Chateaux Weeshuis. Het hotel bestaat uit 25 luxueuze suites – elk met een eigen stijl – die erop zijn ingericht gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen en alle zintuigen te prikkelen. Kom voor een staycation naar boutique hotel Relais & Chateaux Weeshuis, en ontdek Gouda! 

LEES ook ONZE ANDERE BLOGS