Hotels met dakterras

Deze zomer optimaal genieten van het weer? Niet hoeven kiezen tussen ochtend- of avondzon? Dan is vertoeven op een dakterras een uitstekend idee! Op zo’n rooftop terrace schijnt de zon namelijk de hele dag én geniet je van een waanzinnig uitzicht. Of je nu geniet op het dak van een hotel in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht of een andere stad, het brengt altijd weer een bijzonder gevoel met zich mee. Verschillende hotels door heel Nederland bieden de leukste dakterrassen aan om optimaal de zomer door te komen. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de leukste hotels met dakterras op deze pagina.

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Ontdek de leukste dakterrassen op deze pagina!

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.