Hotels mét dakterras om te genieten van de zon

Deze zomer optimaal genieten van de zon? Niet hoeven kiezen tussen ochtend- of avondzon? Dan is vertoeven op een dakterras een uitstekend idee. Verschillende hotels door heel Nederland bieden de leukste dakterrassen aan om te kunnen genieten van de zon én eten & drinken. 

GENIETen op het dak 

Op een dakterras schijnt de zon de hele dag! Nu de terrassen weer open zijn is het natuurlijk zaak het juiste plekje te vinden. Dus wat dacht je van een dakterras? Er zitten zóveel voordelen aan een dakterras dat wij er een paar voor je op een rijtje hebben gezet. Allereerst, de zon! Juist, op een dakterras schijnt de zon de hele dag. Dat klinkt natuurlijk perfect! Verder is de vertoeven in de zon de manier om je vitamine-D voorraad aan te vullen. Het heeft dus ook werkelijk waar gezondheidsvoordelen! En wist je dat je vanaf een dakterras het ideale uitzicht hebt? Of je nu in Amsterdam, Rotterdam of Maastricht het dakterras opzoekt, het biedt altijd een geweldig uitzicht. Dus waar wacht je nog op? Pak je zonnebrand & zonnebril uit de kast en verkas deze zomer naar een van de leukste dakterrassen van Nederland! 

de leukste dakterrassen van Nederland 

Om je een handje te helpen bij het vinden van het perfecte terras hebben wij onze favoriete hotels mét dakterras op een rijtje gezet:

HOTEL CASA | AMSTERDAM

Bij Hotel Casa in Amsterdam begrijpen ze maar al te goed hoe je de zomer optimaal doorkomt. In dit hippe hotel vind je op het dak dé biertuin met uitzicht over Amsterdam. Hotel Casa is ontstaan door vier vrienden met één droom: betaalbare huisvesting voor studenten in Amsterdam. Hieruit is Hotel Casa, een unieke plek voor hotelgasten en studenten, ontstaan. Geniet deze zomer van dit hotel en laat je verwennen door de lekkerste biertjes én hapjes op hun dakterras GAPP! 

W HOTEL | AMSTERDAM

Op de zesde verdieping van het vijfsterrenhotel W Amsterdam vind je de W Lounge. Deze lounge biedt een panoramisch uitzicht op de Dam. Proef de lekkerste cocktails van de steeds veranderende cocktailkaart terwijl je plaats neemt aan een heuse VIP-tafel met uitzicht over Amsterdam. Ga voor een heerlijk luxe zomer bij W Amsterdam en geniet van de zon! 

NHOW HOTEL | ROTTERDAM

Kunst, architectuur en een prachtig uitzicht dat vind je bij nhow hotel in Rotterdam. In dit unieke hotel bevindt zich Gastrobar ELVY. Een restaurant waar eetculturen van over de hele wereld samenkomen. Naast heerlijke gerechten biedt dit restaurant een dakterras aan met uitzicht over de skyline van Rotterdam. Dus waar wacht je nog op? Geniet van lekker eten & een top uitzicht bij nhow in Rotterdam. 

THE STUDENT HOTEL | MAASTRICHT

The Student Hotel staat voor ‘a new kind of hospitality’ en dat is te zien! Naast hotelkamers biedt The Student Hotel ook kamers aan voor studenten. Deze unieke mix van hotelgasten & studenten in een hotel brengt een bijzondere sfeer met zich mee! Bij The Student Hotel Maastricht vind je naast het comfortabele hotel ook een rooftop bar mét uitzicht over Maastricht. Hier kun je genieten van heerlijke cocktails & hapjes. Ga voor een heerlijk zonnige zomer in Zuid-Limburg & geniet bij rooftop bar Bold.