Workation

Even ontsnappen aan de thuiswerk bubbel? Toe aan een nieuwe werkplek? Hotels door heel Nederland bieden nu Workations aan. Een Workcation is een werkvakantie, je gaat alleen of in een groep een paar dagen weg om te werken en zo in een relatief korte tijd veel resultaat te behalen.

Verschillende hotels door heel Nederland hebben hun kamers omgetoverd tot echte werkplekken & bieden daarnaast de meest comfortabele & culinaire faciliteiten aan om zo productief & creatief mogelijk aan de slag te kunnen gaan! Ga voor een workation op de Veluwe en kom tot rust in de natuur! Of ga voor een workation aan zee om zo heerlijk uit te waaien! Ontdek op deze pagina welke hotels werkplekken aanbieden & boek een Workation! 

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Ontdek de leukste hotels met werkplek op deze pagina.

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.