Hotels met tuin

Verschillende hotels door heel Nederland bieden een heerlijke tuin aan, waar je dit voorjaar perfect kunt vertoeven. Genieten van lekkere hapjes & drankjes in de zon terwijl je de geur van verse bloemen & planten om je heen ruikt. Klinkt ideaal toch?

De lente is alweer in volle gang en de bloemen staan alweer volop in bloei. Niks is fijner dan heerlijk in de tuin genieten van de zon & even lekker ontspannen. Verplaats daarom je rustmomentje in de tuin dit voorjaar naar de heerlijke tuin van een hotel in Nederland. Zo kun je optimaal genieten van het heerlijke weer, maar dan in een totaal nieuwe omgeving met alle luxe van dien!

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Ontdek de hotels met de heerlijkste tuinen op deze pagina!

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Toevoegen aan favorieten

Boutique Hotel Flora Batava is een idyllisch gelegen boutique hotel aan de rivier de Vecht bij Breukelen. De bijzondere ligging nodigt uit om ontdekt te worden. Maak een wandeling langs de vele kastelen, huur een sloep en vaar naar de Loosdrechtse Plassen, of geniet van de rijke historie van het hotel en omgeving! Boek jouw staycation nu, inclusief:

  • Twee overnachtingen in een Comfort Kamer
  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Geniet één avond van een heerlijk 3-gangen diner in Restaurant Bloei
  • Gratis fietsen & routekaart om de omgeving te ontdekken
PACKAGE VOORWAARDEN

  • Check-in van zondag t/m woensdag
  • Prijs is exclusief toeristenbelasting.

* 2 nachten

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.