Rotterdam

En toen was daar Rotterdam! Met haar imposante moderne architectuur, waterwegen en volle aanwezigheid is dit, met recht, het leukste buitenbeentje onder de Nederlandse steden. Drink een biertje in de Witte de Withstraat, neem de watertaxi naar de kop van Zuid of aanschouw de vooroorlogse stad in Delfshaven. Rotterdam is gewoon heel leuk. Punt.

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Ontdek de leukste Staycations in Rotterdam op deze pagina.

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Toevoegen aan favorieten

1

Geniet van een welverdiende Staycation bij Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam. Ontdek Rotterdam als een échte local op de fiets & laat je onderweg verwennen door heerlijke versnaperingen. Leuker kunnen we het ontdekken van Rotterdam niet maken. Makkelijker trouwens ook niet.

  • Comfortabele overnachting in een originele Pincoffs-kamer
  • Twee biologische ontbijtjes 
  • Eén dag twee Deense designfietsen van Biomega
  • Welkomstdrankje of zakje met versnaperingen voor onderweg
  • Gratis info-pakket en handig Rotterdam-kaartje 
PACKAGE VOORWAARDEN

  • Alle arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid
  • Alle genoemde arrangement prijzen zijn exclusief City Tax, verplicht gesteld door de Gemeente Rotterdam. Deze logiesbelasting bedraagt 6,5% over de kamerprijs (niet over de arrangement prijs)

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.