Maastricht

Maastricht, een universiteitsstad in het zuidelijke stukje van Nederland. Onderscheiden door zijn middeleeuwse architectuur en levendige, culturele stijl. Naar deze stad wordt ook wel gerefereerd als het Italië van Nederland. Geloof je het niet? Kom het dan zelf maar ontdekken!

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Wij hebben de leukste staycations in Maastricht voor je op een rijtje gezet!

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.