Hotels met zeezicht

Wil jij heerlijk wakker worden en direct uitkijken op zee? Genieten van een heerlijk kopje koffie met de frisse zeewind in je gezicht? Dat kan tijdens een staycation in een van de hotels aan de kust. Langs de Nederlandse kustlijn vind je verschillende hotels die uitzicht op zee bieden, ideaal voor een nachtje of weekendje weg.

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de leukste hotels aan het strand op Staycation Nederland. En wie weet vind jij jezelf binnenkort op het strand met een heerlijke kop koffie, fris biertje of bijzondere cocktail!

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.