Hotels met kinderen

Wil je er weer even tussenuit met het hele gezin? Tijd maken voor elkaar & tot rust komen? Samen de leukste activiteiten beleven? Dan is een Staycation samen met het hele gezin een goed idee.

Tussen alle verplichtingen door is het ontzettend belangrijk om tijd te maken voor familie. Door heel Nederland vind je hotels die perfect zijn om er even tussenuit te gaan met het hele gezin. Mocht je graag naar het strand gaan, een nieuwe stad ontdekken of een natuurgebied bezoeken, in Nederland vind je het allemaal. Ontdek de leukste hotels voor een staycation met kinderen op deze pagina.

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Ontdek de leukste hotels om met kinderen naartoe te gaan op deze pagina!

Add to my Favorites Remove from my Favorites

Toevoegen aan favorieten

1
Ontdek de stad Amsterdam als een ware local – op de fiets! Geniet van een overnachting inclusief ontbijt en fietsverhuur op 5 minuten loopafstand van het Leidseplein.
  • Geniet van een comfortabele overnachting 
  • Inclusief gratis upgrade op basis van beschikbaarheid
  • Heerlijke ontbijttas voor twee personen
  • Geniet van twee fietsen voor een dag
  • Inclusief vondel Hotels stadsplattegrond
PACKAGE VOORWAARDEN

  • Prijs is exclusief 7% stadsbelasting.
  • Zekerheid voor een upgrade kan tegen betaling worden bijgeboekt.
  • Boekingen met verblijfsdatum tot 30 december 2021 kunnen worden geannuleerd tot 18:00 dag van aankomst.

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.