Hotels met Hond

Tijd om er even lekker tussenuit te gaan? Een lang weekend genieten van een leuke stad of een prachtig natuurgebied? Een nachtje weg is natuurlijk pas compleet als de hond ook mee kan!

Verschillende hotels door heel Nederland bieden overnachtingen aan waarbij de hond ook welkom is. Dit maakt het nóg eenvoudiger om eens (spontaan) naar het strand of een mooi natuurgebied te gaan. Ontdek welke hotels in Nederland hond vriendelijk zijn & ga er lekker op uit!

Een staycation biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland te (her)ontdekken. Of je nu in een drukke stad wilt verblijven, de rust wilt opzoeken in een natuurgebied of wilt uitwaaien op het strand, Staycation Nederland heeft voor ieder wat wils. Staycation Nederland & Staycation.Amsterdam zijn initiatieven die vorig jaar aan het begin van de corona crisis zijn opgezet om de hotels een steuntje in de rug te geven.

Een vakantie in eigen land geeft je de kans om Nederland te ontdekken. Op de website van Staycation vind je verschillende hotel packages die allemaal uitgezocht zijn op kwaliteit. Wij geloven namelijk in kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast vind je geregeld nieuwe hotels op ons platform, welke allen worden uitgezocht & beoordeeld op hun kwaliteit. De hotels die wij aanbevelen garanderen jou dan ook een comfortabele staycation in Nederland. Onze hotel packages zijn net iets anders dan een standaard hotelovernachting. Zo geniet bij zo’n hotel package bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt, culinair diner, creatieve workshop of fietsen om de plaats van bestemming te ontdekken.

Dus waar wacht je nog op? Ga er lekker tussenuit samen met je hond en beleef een leuk weekendje weg!

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.