Fun Staycations in Nederland

De beste Fun Staycations in Nederland. Wil je graag een nachtje of weekendje weg in Nederland met fun en vermaak? Bekijk de staycation hotel deals die we hieronder hebben verzameld. Van sjoelen op een dakterras tot 1 uur prive gebruik van een Game Room, het kan allemaal tijdens een Fun staycation in Nederland.


PRIJS

THEMA

LOCATIE

REGIO

FACILITEITEN

PARKEREN

Alle prijzen zijn ‘vanaf’ en op basis van 2 personen

Toevoegen aan favorieten

1

Lekker vanuit bed film kijken! Lloyd Hotel heeft twee 5-sterren kamers omgetoverd tot een bioscoop. De muziekkamer, met het grootste hotelbed ter wereld, en The Office, onze grootste kamer vol authentieke details.

  • Een overnachting in de Music Room of The Office (5 sterren)
  • Take away ontbijt voor twee personen
  • Beamer en scherm op de kamer, de film stream je zelf op je laptop

  • Deze deal kan ook voor meer dan twee personen geboekt worden
  • Gezien er zeer beperkte beschikbaarheid is voor dit package, raden we je aan contact op te nemen met het hotel indien je er van verzekerd wilt zijn dat jouw gekozen datum nog boekbaar is.

Suites-Pulitzers-Suite-Overview

Beste bezoeker,

N.a.v. de recentelijk aangekondige maatregelen, is het hotels niet meer toegestaan eten en drinken te serveren in de restaurants en hotelkamers. Houd er daarom rekening mee dat de arrangementen wellicht alleen nog in aangepaste vorm kunnen worden aangeboden. 

We raden je aan contact op te nemen met het hotel voor de meest actuele informatie.

Boek uw Nu

Vul onderstaand formulier in om het arrangement te boeken en het hotel neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw boeking te bevestigen!