The Pavilions Amsterdam, The Toren

Keizersgracht 164, 1015 CZ Amsterdam

Amsterdam is allesbehalve saai en dat geldt zeker voor je verblijf bij The Pavilions Amsterdam, The Toren. Je vindt dit hotel in de Grachtengordel, direct naast de Jordaan, een van de meest bruisende buurten van de stad. Het hotel is omringd door levendige cafés, creatieve galerijen en eigenzinnige winkeltjes en daarmee de ideale uitvalsbasis voor de stedelijke wirwar die Amsterdam wordt genoemd.

BESCHIKBARE DEALS

1

Dine & Dream |

The Pavilions Amsterdam, The Toren

Amsterdam is allesbehalve saai en dat geldt zeker voor een verblijf bij The Pavilions Amsterdam, The Toren. Het hotel bevindt zich in de Grachtengordel, direct naast de Jordaan, een van de meest bruisende buurten van de stad. The Toren is omringd door levendige cafés, creatieve galerijen en eigenzinnige winkeltjes en daarmee de ideale uitvalsbasis voor de stedelijke wirwar die Amsterdam wordt genoemd.

 • Overnachting voor twee personen in een Standaard Kamer
 • Welkomstdrankje om je welkom te heten
 • Inclusief à la carte ontbijt
 • Heerlijk 2-gangen diner in samenwerking met restaurant Black & Blue (voorgerecht/hoofdgerecht of hoofdgerecht/nagerecht)
 • Geniet van een late check-out tot 14:00 uur
PACKAGE VOORWAARDEN

 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
 • Upgrade tegen betaling mogelijk
 • Prijzen zijn exclusief 7% stadsbelasting, toerismetoeslag Є 3.00 per persoon, per nacht

OVER HET HOTEL

Hotel & Faciliteiten

Van een heerlijk ontbijt tot een kunstig gemaakte cocktail, de loungebar is het sociale middelpunt van The Toren. Spreek hier af en geniet van de vakkundig gemixte cocktails en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Het ontwerp van de lounge is een slimme balans tussen historisch detail en mystieke designelementen. De plafondschildering is het werk van studenten van de beroemde Universiteit Leiden, waar ook Rembrandt ooit studeerde.

Kamers

The Pavilions Amsterdam, The Toren Hotel is een uniek hotel met 40 kamers, gevestigd in twee 17e-eeuwse gebouwen, ooit bewoond door flamboyant levende Nederlandse handelaren. De twee huizen zijn slechts 20 seconden lopen van elkaar verwijderd. De inrichting van elke kamer is uniek, met verschillende stijlen, afhankelijk van hun plaats in het pand. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de Keizersgracht. In de charmante binnentuinen van het hotel kun je genieten van de architectonische hoogtepunten van de nabijgelegen gebouwen.

Covid-19

Het hotel volgt de COVID-19 richtlijnen van de overheid.

FOTO'S

OMGEVING & BEREIKBAARHEID

Locatie

The Toren Amsterdam Hotel, illustreert de Jordaan een voor eeuwig vreedzame Nederlandse manier van leven. Maak een wandeling door de smalle straatjes en geniet van de schoonheid van de charmante grachtenpanden, terwijl je schilderachtige boetieks en verrukkelijke restaurants verkent

Parkeren
 • Publieke parkeer gelegenheid (voor het hotel). Vanwege de zeer hoge tarieven in Amsterdam Centrum raden wij het niet aan om gebruik te maken van de publieke parkeer gelegenheid. Indien men gebruik wenst te maken van de publieke parkeergelegenheid raden wij aan om direct (voor 20 minuten) een kaartje aan te schaffen. De kosten voor een auto zonder geldig parkeerbewijs bedragen Euro 80. Het publieke parkeer gelegenheid op de Amsterdamse grachten kan niet vooruit gereserveerd worden. Echter is er altijd wel een plek te vinden binnen 5 minuten loopafstand van het hotel.
  Gasten kunnen uitsluitend een parkeerkaart aanschaffen in de machine met een pin pas of credit card. Vooraf dient het kentekennummer ingevoerd te worden (indien de gasten een huur auto hebben is het heel handig om dit vooraf te noteren). Let hier wel op dat je geduldig de pincode invoert en niet vroegtijdig het pasje uit de machine trekt.
 • Parkeren in een garage binnen 10 minuten loopafstand. Bij verscheidene garages kan de auto worden geparkeerd. De prijzen hiervoor zijn ongeveer gelijk aan de prijzen die gelden voor publieke parkeergelegenheid. Men kan altijd eerst de bagage afgeven alvorens men met de auto naar de parkeer garage rijdt. De dichtstbijzijnde parkeergarage is: “Garage de Kolk”. Deze garage is op 10 minuten loopafstand van The Toren hotel op adres: Nieuwezijds kolk nr. 18.
 • Valet Parking. Wanneer je de auto niet nodig hebt tijdens het verblijf bij The Toren en bij een verblijf van meer dan 1,5 dagen, adviseren wij om gebruik te maken van “We Parc”. We Parc parking haalt de auto op, plaatst de auto in een garage buiten Amsterdam, en brengt de auto terug op locatie The Toren op het gewenste tijdstip. De prijs hiervan is Euro 40,= voor de eerste dag en de andere dagen €25.
  Wanneer je gebruik wenst te maken van We Parc raden wij je aan om een kaartje voor 30 minuten aan te schaffen terwijl We Parc parking de auto komt ophalen. De kosten voor een auto zonder geldig parkeerbewijs bedragen Euro 80.
O.V.

Vanaf vliegveld Schiphol rijden er om de paar minuten treinen naar Amsterdam Centraal.
Verlaat Central Station (CS) en houd rechts aan. Neem tram 13 of 17 (richting Geuzenveld/Osdorp Dijkgraafsplein) en stap uit bij de derde halte, Westermarkt. Het hotel ligt op twee minuten lopen van hier.

Het hotel ligt vlakbij het Centraal Station van Amsterdam. Als je wilt lopen kost dit ongeveer 15-20 minuten.

STAYCATION AANVRAAG

Hoe werkt het?

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.