Hotel Mercier

Rozenstraat 12, 1016 NX Amsterdam

Stap binnen bij Hotel Mercier en voel je meteen thuis. De geschiedenis herleeft in het straight-friendly hotel in hartje Jordaan! De authentieke stijl van het pand is doorgetrokken in het interieur. Denk aan statig art deco, robuuste houten meubelen met een vleugje fluweel en rijke prints.

BESCHIKBARE DEALS

1

Explore Getaway |

Hotel Mercier

Ontdek de stad Amsterdam als een ware local – op de fiets! Tijdens een staycation bij Hotel Mercier voel je je meteen thuis. Dit bijzondere & authentieke hotel is gelegen middenin de Jordaan en op loopafstand van vele culturele hotspots. Kom de geschiedenis van Amsterdam ontdekken tijdens een verblijf bij Hotel Mercier.

  • Comfortabele overnachting voor twee personen
  • Inclusief gratis upgrade op basis van beschikbaarheid
  • Geniet van een ontbijt voor twee personen
  • Ontdek Amsterdam met twee fietsen voor een dag
  • Inclusief Vondel Hotels stadsplattegrond 

OVER HET HOTEL

Hotel & Faciliteiten

Gratis WiFi, Airconditioning, Kluis, Nespresso apparaat en theefaciliteit op iedere kamer. Smart TV, Badkamer met regendouche, Vergaderzaal met private dining mogelijkheid, Lift, Restaurant, Cocktailbar

Kamers

De kamers zijn voorzien van een comfortabel kingsize of twin bed, een zitgedeelte en een badkamer met inloopregendouche. Alle kamers hebben een unieke klassieke uitstraling met bijzondere kunst en designelementen.

Covid-19
  • Alle openbare ruimtes worden op regelmatige basis gedesinfecteerd.
  • Het hotel biedt looproutes aan.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de openbare ruimtes.

FOTO'S

OMGEVING & BEREIKBAARHEID

Locatie

Hotel Mercier bevindt zich in de Rozenstraat in hartje Jordaan.

Parkeren

Op circa 5 minuten loopafstand van Hotel Mercier bevindt zich Q-park Europarking aan de Marnixstraat 250. Hier geldt een speciaal kortingstarief voor hotelgasten van Mercier.

O.V.

Vanaf centraal station gaan tram 13 en 17 richting Osdorp Dijkgraafplein. Een vervoersbewijs kan worden gekocht bij de conducteur achterin de tram voor een bedrag van €3.20 per persoon.

Bij beide trams stap je uit bij de tramhalte Westermarkt en loop in westelijke richting naar de Prinsengracht. Loop over de brug en sla direct links af op de Prinsengracht. Vervolgens neem je de eerste straat rechts, de Rozenstraat. Na een paar meter bevindt Hotel Mercier zich aan je rechterhand.

STAYCATION AANVRAAG

Hoe werkt het?

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.