Hotel Gift Cards

Geef een Hotel Gift Card of Hotel Gift Voucher cadeau! Een verrassende en bijzondere cadeaubon voor uw geliefde, familielid of goede vriend! 

PRIJS

THEMA

LOCATIE

REGIO

FACILITEITEN

PARKEREN

Alle prijzen zijn ‘vanaf’ en op basis van 2 personen

Toevoegen aan favorieten

Ervaar de beste W beleving met onze Gift Vouchers. Geef een unieke W Amsterdam ervaring cadeau, bijvoorbeeld voor een Mixology of DJ Masterclass, een luxe hotelovernachting of een Away Spa behandeling. Bezoek onze webshop en “shop the scene” bij W Amsterdam.

Toevoegen aan favorieten

Geef een Pulitzer ervaring cadeau! De verschillende Gift Cards die Pulitzer Amsterdam aanbiedt zijn te besteden aan o.a een luxe hotelovernachting, een culinaire ervaring of een lokale tour georganiseerd door de Concierge van Pulitzer Amsterdam. Stel het ideale Pulitzer cadeau zelf samen en geef een unieke ervaring cadeau.

Toevoegen aan favorieten

Je hoeft niet lang te twijfelen. Een ervaring is namelijk het leukste cadeau om te krijgen en te geven. Met een combinatie van eten, drinken, ontspannen en wellness in de mooiste stad van het land, maak je iedereen gelukkig.

Toevoegen aan favorieten

Verwen uw geliefde, vrienden of zakelijke relatie met een Dylan ervaring! Alle gekochte cadeaubonnen zijn geldig voor een jaar en worden in een cadeauverpakking naar u, of direct naar de ontvanger, verzonden.

Toevoegen aan favorieten

Het beste cadeau is er één waar je naar uit kunt kijken. Geef een Pillows Hotels ervaring met een cadeaubon.

De Pillows Gift Voucher kan gebruikt worden voor een overnachting of een culinaire ervaring in één van de Pillows hotels of restaurants, te vinden in Nederland en België.

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.

Boek uw Nu

Vul onderstaand formulier in om het arrangement te boeken en het hotel neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw boeking te bevestigen!