Hotel Gift Cards

Geef een Hotel Gift Card of Hotel Gift Voucher deze Kerst! Een verrassende cadeaubon voor onder de kerstboom.

PRIJS

THEMA

LOCATIE

REGIO

FACILITEITEN

PARKEREN

Alle prijzen zijn ‘vanaf’ en op basis van 2 personen

Toevoegen aan favorieten

Je hoeft niet lang te twijfelen. Een ervaring is namelijk het leukste cadeau om te krijgen en te geven. Met een combinatie van eten, drinken, ontspannen en wellness in de mooiste stad van het land, maak je iedereen gelukkig.

Toevoegen aan favorieten

Verwen uw geliefde, vrienden of zakelijke relatie met een Dylan ervaring! Alle gekochte cadeaubonnen zijn geldig voor een jaar en worden in een cadeauverpakking naar u, of direct naar de ontvanger, verzonden.

Toevoegen aan favorieten

Het beste cadeau is er één waar je naar uit kunt kijken. Geef een Pillows Hotels ervaring met een cadeaubon.

De Pillows Gift Voucher kan gebruikt worden voor een overnachting of een culinaire ervaring in één van de Pillows hotels of restaurants, te vinden in Nederland en België.

Suites-Pulitzers-Suite-Overview

Beste bezoeker,

N.a.v. de recentelijk aangekondige maatregelen, is het hotels niet meer toegestaan eten en drinken te serveren in de restaurants en hotelkamers. Houd er daarom rekening mee dat de arrangementen wellicht alleen nog in aangepaste vorm kunnen worden aangeboden. 

We raden je aan contact op te nemen met het hotel voor de meest actuele informatie.

Boek uw Nu

Vul onderstaand formulier in om het arrangement te boeken en het hotel neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw boeking te bevestigen!