Zoku Amsterdam

Weesperstraat 105, 1018 VN, Amsterdam, The Netherlands

Zoku biedt een thuisbasis voor vakantiegangers en zakenreizigers die van een paar dagen tot een paar maanden in een stad willen wonen (en werken). Het is een thuis-kantoor hybride met hoteldiensten, dit biedt een ontspannen plek om te wonen, werken en samenkomen met gelijkgestemde mensen terwijl je verbonden wordt aan de stad.

BESCHIKBARE DEALS

1

Staycation |

Zoku Amsterdam

Zoku is een thuisbasis voor vakantiegangers en zakenreizigers, hier vind je een ontspannen plek waar je gemakkelijk gelijkgestemden ontmoet en Amsterdam leert kennen. Geniet van vers, gezond, en heerlijk eten tijdens je welverdiende staycation bij Zoku Amsterdam.

 • Overnachting in een comfortabele Zoku Loft
 • €50 hotelkrediet om te spenderen aan heerlijk eten & drinken
 • Geniet van een late check-out tot 14:00 zodat je rustig wakker kunt worden
 • Inclusief heerlijk welkomst drankje

 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
 • Exclusief toeristenbelasting

OVER HET HOTEL

 • Hotel & Faciliteiten
 • Kamers
 • Covid-19

Hotel & Faciliteiten

De Social Spaces bieden een warm welkom. Deze omvatten onze bruisende Kindred Spirits Bar, Living Room, Living Kitchen restaurant, Coworking Spaces, Green Spaces en meerdere terrassen, waar buurtbewoners zich kunnen mengen met bewoners die genieten van de ruimtes als een verlengstuk van hun Lofts.

Het open ontwerp van deze ruimtes is gericht op het creëren van een moeiteloze verbinding tussen onze bewoners, Work Zoku leden en buurtbewoners. Ze zijn de perfecte plek om de internationale vibe op te snuiven, te communiceren met de buzz van de industrie, deel te nemen aan de evenementen of te genieten van de kaasplateaus.

Kamers

De Zoku Loft is een flexibele woon-werk hybride die alle nodige faciliteiten biedt om comfortabel te leven en efficiënt te werken. Het is een ruim micro appartement dat geschikt is om zowel comfortabel te wonen als efficiënt te werken. In een gewone hotelkamer of studio domineert het bed altijd. In Zoku is de grote keukentafel het centrum voor laptops, of kaarsen en een fles wijn.

Elke Loft biedt plaats aan twee personen en beschikt over een volledige woonkamer, keuken, badkamer en een grote keukentafel. Je kunt zelfs je ruimte personaliseren door je favoriete kunstwerk te kiezen om aan de muren te hangen en je te inspireren tijdens een verblijf. De ruimte is een ideale uitvalsbasis voor wonen, werken en samenkomen en biedt alle comfort en efficiëntie die je nodig heeft.

 

Covid-19

 • Contactloos in- en uitchecken
 • Handgel beschikbaar in public spaces hotel
 • Procedures in werking m.b.t. looproutes en gebruik van liften
 • Gebruik spa/zwembad op basis van reservering

OMGEVING & BEREIKBAARHEID

 • LOCATIE
 • PARKEREN
 • O.V.

Locatie

Zoku is zeer gunstig gelegen in het Oostelijk Kanaaldistrict, in het hart van Amsterdam. Zoku ligt op korte afstand van de belangrijkste cultuur-, uitgaans- en winkelgebieden van de stad zoals ARTIS, Hortus Botanicus Amsterdam, het Koninklijk Theater Carré, de Magere Brug en veel meer. Aan de Weesperstraat is Zoku goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer (slechts 3 minuten lopen naar metro’s, bussen en trams!). Omdat het gebouw op 10 minuten afstand van het Centraal Station ligt met de metro en op 15 minuten van de zakenwijken, RAI en Zuidas, is het echt een knooppunt van waaruit elke belangrijke locatie in de stad gemakkelijk te bereiken is.

Parkeren

Zoku biedt 21 parkeerplaatsen, waaronder 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s, en parkeerruimte voor fietsen & scooters. Via de VICKY app kun je eenvoudig een van de 21 parkeerplaatsen direct achter Zoku aan de Weesperstraat reserveren.

O.V.

Zoku Amsterdam is heel toegankelijk via openbaar vervoer, namelijk via Weesperplein dat 3-5 minuten op loop-afstand is van Zoku. Vanuit hier kan je Metro 51, 53 en 54 nemen, en kan je de Tram 1, 7 en 19 nemen. Van Centraal Station ben je 10 minuten onderweg via OV, van Amsterdam RAI ben je 20 minuten onderweg en van Schiphol ben je 30 minuten onderweg via OV naar Weesperplein. Van hier is het nog een klein stukje wandelen naar Zoku Amsterdam.

STAYCATION AANVRAAG

Hoe werkt het?

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.

Boek uw Staycation Vakantie Verblijf Stedentrip Nu

Vul onderstaand formulier in om het arrangement te boeken en het hotel neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw boeking te bevestigen!