SWEETS hotel

Damrak 50, 1012 LL, Amsterdam

28 brugwachtershuisjes, verspreid over Amsterdam en door water met elkaar verbonden, vormen samen SWEETS hotel. Ervaar Amsterdam vanaf één van haar vele bruggen en beleef de stad vanuit een ander perspectief! De brugwachtershuisjes zijn stuk voor stuk verschillend, aan de- én binnenkant. Sommige staan midden op een bruisend kruispunt, andere kijken uit over een idyllisch meer.

Wat alle 28 brugwachtershuisjes gemeen hebben, is een waanzinnig uitzicht over de Amsterdamse grachten en kanalen. SWEETS hotel biedt gasten een comfortabele leefruimte in unieke interieurs, ontworpen met oog voor de architecturale geschiedenis.

 

BESCHIKBARE DEALS

Bekijk onze andere aanbiedingen |

Helaas geen Staycation beschikbaar

Helaas is er voor dit specifieke hotel momenteel geen package beschikbaar. Bekijk hier welke staycations wel direct beschikbaar zijn!

Op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

OVER HET HOTEL

  • Hotel & Faciliteiten
  • Kamers
  • Covid-19
Hotel & Faciliteiten

Achtentwintig unieke brugwachtershuisjes verspreid over de stad en door water met elkaar verbonden, vormen samen SWEETS hotel. Meer dan 100 jaar lang bedienden brugwachters de vele bruggen in Amsterdam voor passerend waterverkeer. Door centralisatie hebben de brugwachtershuisjes – gebouwd tussen 1673 en 2009, en veelal ontworpen door bekende architecten – hun oorspronkelijke bestemming verloren.

SWEETS hotel blaast dit industrieel erfgoed nieuw leven in door het te transformeren naar minisuites voor twee personen. De brugwachtershuisjes zijn de perfecte uitvalsbasis om de verborgen schatten in een vaak onbekende buurt in Amsterdam te ontdekken.

SWEETS hotel is een nieuwe ervaring, voor zowel bezoekers van de stad als voor lokale bewoners. De eerste plannen voor SWEETS hotel werden in 2012 gesmeed, met momenteel meer dan de helft van de 28 brugwachtershuisjes boekbaar. De komende jaren komt daar telkens een aantal suites bij. De minimumleeftijd voor een verblijf bij SWEETS hotel is 21 jaar.

Kamers

Elke ‘SWEET’ is geschikt voor twee volwassenen en heeft een tweepersoonsbed, een badkamer, koffie- en theevoorzieningen en gratis wifi. Twee brugwachtershuisjes zijn voorzien van een keuken. Ontbijt en andere extra’s kunnen worden bijgeboekt.

COVID-19

Check-in op afstand

Gasten checken online in en openen de deur van hun brugwachtershuisje met een digitale sleutel die naar hun smartphone wordt verzonden. In overleg met de gasten wordt het beste moment bepaald om schoon linnengoed bij het brugwachtershuisje langs te brengen.

Ontbijt, lunch en diner

SWEETS hotel bezorgt – in samenwerking met Coffee Concepts – ontbijt bij de brugwachtershuisjes. Voor lunch en diner heeft het hotel een lijst samengesteld met haar favoriete adressen voor bezorg- en afhaalmaaltijden. Hierdoor kunnen gasten van SWEETS hotel fantastisch eten in hun huisje en tegelijkertijd de lokale restaurants en cafés steunen.

OMGEVING & BEREIKBAARHEID

  • LOCATIE
  • PARKEREN
  • O.V.
Locatie

28 locaties verspreid door heel Amsterdam! Bekijk alle locaties op de website van het hotel. Sommige brugwachtershuisjes staan midden op een bruisend kruispunt, andere kijken uit over een idyllisch meer. Wat álle 28 suites gemeen hebben, is een waanzinnig uitzicht over de Amsterdamse grachten en kanalen.

SWEETS hotel daagt gasten uit om de omgeving van ieder brugwachtershuisje te ontdekken aan de hand van lokale tips in de zelf samengestelde Neighbourhood Guide – te vinden op de SuitePad, een tablet die in elke hotelkamer ligt.

Parkeren

Neem voor hulp bij het vinden van de juiste parkeerplek contact op met SWEETS hotel.

O.V.

Neem voor hulp bij het plannen van uw reis contact op met SWEETS hotel.

STAYCATION AANVRAAG

Hoe werkt het?

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.

Boek uw Staycation Vakantie Verblijf Stedentrip Nu

Vul onderstaand formulier in om het arrangement te boeken en het hotel neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw boeking te bevestigen!