Hyatt Regency Amsterdam

Sarphatistraat 104, Amsterdam

Het Hyatt Regency Amsterdam is geopend in 2017 en is gelegen in het culturele groene hart van Amsterdam. De plantage, Artis en de Botanische tuinen zijn allemaal op loopafstand van het hotel. Wanneer je als gast het hotel binnen stapt zal je meteen geïnspireerd worden door de botanische en vernieuwende elementen in de lobby. Naast een hotelovernachting, meeting of cocktail in de bar kun je ook genieten van een fantastische rijsttafel in het Indonesische restaurant, Mama Makan.

BESCHIKBARE DEALS

OVER HET HOTEL

  • Hotel & Faciliteiten
  • Kamers
  • Covid-19
Hotel & Faciliteiten
Gasten kunnen de hectiek van de stad direct achter zich laten bij het binnenkomen van de lichte, ruime lobby vol met groene planten. Sip aan een exotische cocktail aan Mama Makan’s bar en waan je je in Indonesië met Mama’s rijsttafel voor diner met een bijpassende fles wijn.
Het hotel beschikt ook over een wellness centrum met volledig ingericht fitnesscentrum en spa met sauna en stoomruimte om volledig tot rust te komen.
Door de huidige Covid-maatregelen, zijn op dit moment het restaurant, de bar en wellness centrum helaas gesloten.
Take-away vanuit het restaurant en de bar is wel mogelijk. 
Kamers

Hyatt Regency Amsterdam heeft 211 ruime kamers (23-40m2), inclusief 15 suites (55-126m2). Voel je thuis in jouw elegant ingerichte, ruime kamer of Suite geïnspireerd door de Botanische tuinen. De kamer beschikt over een goed uitgeruste badkamer met inloop regendouche voor een ontspannende ervaring. De Club Rooms en Suites beschikken over een Nespresso koffie apparaat, gratis mini-bar met non-alcoholische dranken en snacks, en toegang tot de Regency Club waarbij een dagelijks cocktail uur is inbegrepen.

Covid-19
  • Gezichtsmaskers of bedekking – Vereist in de openbare ruimtes van het hotel en bij verplaatsingen in onze buitenruimtes.
  • Restaurant & Bar – Het serveren van eten en drinken is niet toegestaan. Het restaurant en de bar zijn gesloten. De roomservice wordt als ‘take away’ verpakt en voor je kamerdeur geplaatst.
  • Gym & Spa – The Gym & Spa zijn momenteel gesloten.

OMGEVING & BEREIKBAARHEID

  • LOCATIE
  • PARKEREN
  • O.V.
Locatie

Het Hyatt Regency Amsterdam is geopend in 2017 en is gelegen in het culturele groene hart van Amsterdam. De plantage, Artis en de Botanische tuinen zijn allemaal op loopafstand van het hotel.

Parkeren

Het hotel beschikt over een eigen Parkeergarage

O.V.

Metro halte Weesperplein en tram haltes op 2 min loopafstand.

STAYCATION AANVRAAG

Hoe werkt het?

Staycation

Mis geen aanbieding. Ontvang onze nieuwsbrief met de beste staycation deals in Nederland.

Boek uw Staycation Vakantie Verblijf Stedentrip Nu

Vul onderstaand formulier in om het arrangement te boeken en het hotel neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw boeking te bevestigen!